Câteva dintre proiectele noastre din anii trecuți

Ce este un proiect social?

În urma cursuruilor din cadrul comunității The Change Hub fiecare participant ajunge sa sustina un proiect, ca "proba finală". Proiectul social are o temă bine definită: schimbarea. Aceasta se face în pași mici, fiecare își aduce aportul în felul său, unii printr-un articol, altii printr-o strângere de fonduri, alții pur și simplu militând pentru ea. Având acestea în minte, fiecare echipă își alege o problemă din societate relevantă lor pe care încearcă să o aplaneze. Provocarea este pe cât de grea, pe atât de plină de satisfacții. Participanții vor trebui, cu ajutorul mentorilor, să se organizeze și să învețe structura unui proiect, principii de comunicare profesională și organizare: cum să vorbească cu sponsorii și proprietarii sălilor evenimentelor și cum să își transmită mesajul mai departe astfel incat acesta sa fie cât mai vizibil.

Nu există o formulă exactă, fiecare proiect fiind o dovadă de creativitate și o oportunitate de a te exprima. Având resursele hub-ului la dispoziție, fiecare idee este la un pas distanță, un pas plin de  determinare, învățare și încredere. 

Reborn

Un spectacol caritabil ce a avut drept scop investiția într-un scaun performant pentru secția de Ortopedie a Spitalului „Marie Curie”.

Pentru ei

O conferință unde au participat speakeri precum Liviu Teodorescu și Daniela Nane. Scopul acestei conferințe a fost de a îi motiva pe adolescenți să aibă încredere în visurile lor și de a și le pune în practică.

The Voice of Youth

Un concurs de talente dedicat adolescenților ce aveau nevoie de un spațiu sigur și primitor de a se exprima liber. Accentul a fost pus pe învățare, fiecare participant primind pregătire în artele spectacolului.

Locații

Colegiul Național ”Spiru Haret”-Strada Italiană 17, București 021021

Colegiul Național „Matei Basarab”- Strada Matei Basarab 32, București 030674

Contact
thechangehub@gmail.com